Potatissnurror


Gårdagens middag bestod av oxfilé, potatissnurror och rödvinssås. Kan tänka mig att äta det till middag varenda dag framöver. Det var första gången jag gjorde snurrorna, men kommer absolut göra dem fler gånger. Här kommer receptet.

Potatissnurror

1 färdig smördeg på rulle
kokt svalnad potatis
riven Västerbottensost
flingsalt
peppar
uppvispat ägg

Bred ut arket med smördeg.
Pressa potatisen och strö över. Strö ett lager ost över det, salta & peppra.
Rulla i hop som en rulltårta och skär ca 2 cm breda skivor. Lägg på plåt med bakplåtspapper.
Pensla med uppvispat ägg och strö på lite mer ost ovanpå.
In i ugnen 200 C, ca 20 min tills de fått fin färg. Servera genast





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0