Milo hjälper till


Han kan plocka ur diskmaskinen. (Bokstavligt talat.)







Och han kan skura golv. Det är ju toppen! Snart behöver inte jag göra nånting. :)







Långfredag


Den här dagen har verkligen gjort skäl för sitt namn, den har ju kännts jäääättelång. Men det är ju bra, för då hinner man få saker gjorda. Som att t ex skura rabatten. Det behövdes verkligen! Tack för hjälpen, Milo! :)








Lek i parken


Igår trotsade vi blåsten och besökte lekparken vid vårdcentralen för lite gungning och lek.


Han tyckte det var roligare än vad han får det att se ut.


Det var fler barn i parken.


Åkte rutschkana med Björn.

Ordningen är återställd



Efter en långsovning är det glada humöret tillbaka igen. :)


Dagens Milo



Bilden beskriver hans humör rätt bra idag. Gnälligt.

Man kan tro att han varit i slagsmål med tanke på alla märken i ansiktet. Blåmärket fick han när han ramlade på en leksak, och klösmärkena har han haft när han vaknat, han måste ha klöst sig i sömnen. Meeen, det är ju coolare å säga att han varit i slagsmål.


Brum brum



Idag har vi varit i Gissjö. Milo passade på att klippa gräset.


Upphittad nyckelknippa


Ni kan sluta leta, jag hittade just nyckelknippan. Vart? Jo, i min VÄSKA! Suck på mig själv! Varför letade jag inte där tidigare? Då hade jag ju sluppit vända upp och ner på hela huset.




Borttappad nyckelknippa


Min nyckelknippa är sedan cirka två veckor tillbaka spårlöst försvunnen. Jag har starka misstankar att det är minstingen i familjen som lagt den på ett "fiffigt" ställe. Han brukade gå runt och leka med den, dessutom har han blivit specialist på att lägga saker på konstiga ställen. För ett tag sedan hittade jag mobilen bakom ett element. Jag tycker att jag sökt på alla ställen i huset, även de mest "fiffiga", men har inte hittat dem. Nästan så man kan börja misstänka att jag själv har tappat dem. Kanske har den ramlat ut fickan hemma hos nån? Om någon ut av er hittar en nyckelknippa med ett svart band som det står "ung företagsamhet" på får ni gärna hojta till. Eller om någon utav er sitter på förmågan att se vart den kan vara får ni också hojta.



Mums! En jättestor riskaka!





Väntan är över


Äntligen! Idag kom tvättmaskinen. Det var en lååång väntan. Jag är hemskt dålig på att vänta, har inte tålamod till sånt. När jag köper saker vill jag ha det på en gång! Helst innan. Men nu är den som sagt här. Tyvärr går den inte att använda än, det var nån slang eller liknande som behöver köpas först. :(




Milo och Nickis


Äntligen blev det lite finväder på eftermiddan, så vi passade på att ta ut Nickis en sväng.




Sommar




Nu är sommaren här! Igår blev bilen sommarfin med sommardäck, -kjolpaket och -bakljus. Så tjusig. :)

Vilket tråkväder det varit i helgen. Igår höll man på att blåsa bort om man gick ut, och idag har det varit regn och grått. Jag VILL ha finväder nu. Faktiskt! Men bortsett från tråkvädret har det varit en bra helg. Igår hade vi grillpremiär. (Se där, ett till sommartecken.) Usch, vad gott det var! Hade verkligen sett fram emot det. Idag var vi och grattade pappa i efterskott som fyllt år. Åt massa goda kakor och smarrig tårta.
Just nu sitter jag och spelar Bingolotto eftersom jag fick en av mamma. ♥ Kommer snart kamma hem storvinsten. :)

Äntligen kom Christian ner. Han har nattat Milo som på senaste tiden blivit ett stort projekt. Han kan vara jättetrött, men ska inte sova. Han har även börjat vakna på nätterna igen. Ett tag var han jätteduktig, somnade nästan direkt och sov hela natten. Hoppas det vänder snart.




Välkommen helgen


Nähä, blidde varken fint väder eller någon tvättmaskin idag. :( Skulle verkligen behöva den där tvättmaskinen nu, får snart inte in ett plagg till i tvättkorgarna. Har väntat i fem dagar nu och tycker faktiskt att det borde gå fortare, sååååå längt är det ju inte mellan Stockholm och Ånge. Hade den skickats med Posten hade den nog varit framme. Eller vad tror ni, postisar? ;)

Avslutade eftermiddan med en After Work på Mittis med arbetskollegorna. Satt som en smäck! Men det blev som en påminnelse att jag faktiskt ska tillbaka och jobba i framtiden. Har svårt att förstå det, känns ju som jag kommer göra det här hela livet nu. Vara föräldraledig alltså. Kommer ha skaplig ångest dagen innan jag ska tillbaka.


Ute och testar de nya pjucksen


Regnig torsdag


Vilket aprilväder det är idag! Snöblandat regn, kallt och blåst. Hua, det är riktigt ruggigt och höstlikt. Hoppas på bättre väder imorn.

Tanken var att Nette och Björn skulle hälsa på idag, men de fick ställa in pga sjukdom. Tråkigt, men förhoppningsvis kan vi träffas snart. Jag och Milo tog istället och gick till stor & liten som vi inte besökt på två månader. Han tyckte det var kul och gick runt, runt. Roligt att se de andra "bebisarna", de har ju hunnit växa och utvecklas så mycket på två månader. Några fler planer har vi inte för dagen.








Minisemester


I fredagseftermiddag packade jag resväskorna för en liten semester. Det var mycket att packa.





Gissa hur länge vi var borta...
Rätt svar är: 1 dag. EN DAG! Hur mycket packning blir det inte om man ska va borta en hel vecka?!

Nu var det ju inte heller Barcelona, Paris eller nåt annat häftigt ställe vi skulle till. Nä, vi åkte bara till Sundsvall för en övernattning och shopping dagen efter. :) Vi tänkte ta hotellövernattningen som ett experiment för att se hur det skulle gå med Milo. Vi kan bara konstatera att det gick utmärkt och att det inte kommer bli några problem för en eventuell längre semester i sommar. Vet inte hur Milo lyckades sova HELA natten. Jag och Christian vaknade då 100 gånger av partyfolk i korridoren och dörrar som smällde. Så himla irriterande!


Fullfart! Helt omöjligt att knäppa kort, han står inte still många millisekunder.

Efter en mumsig hotellfrukost på lördan åkte vi vidare till Birsta för shopping. Tyckte inte att jag handlade så mycket, men efter en titt på kontot idag är jag några tusenlappar fattigare, så jag hade nog shoppat ganska bra ändå. Jojustdet, så gick tvättmaskins-aset sönder igår - igen! Samma fel som tidigare, men nu är vi less på att köpa dyra reservdelar, så vi beställde en ny maskin istället. Jahapp, där försvann det några tusingar till... Ursäkta utsvävningen, tillbaka till lördagens bravader i stället. På eftermiddan åkte Christian och Milo hem, medans jag mötte upp mamma, Micka och Karin i centrum. Vi tog en snabbshopping, åt god mat och gick sen på bio, Hur många lingon finns det i världen? Mysig film! Och gott med popcorn! :)

I söndags åkte vi till Gissjö för att köra upp träd med skotern så pappa kan göra ved. Jag åkte mest med på skotern, det var Marco och Christian som gjorde grovjobbet. Jag var lite för klen för att vara till nån nytta. :/


Redo för sommar


Testar det nya lekstället


RSS 2.0