Lyxfredag


Härliga fredag! Trots att jag varit hemma mycket den här veckan pga VAB är det skönt med fredag och ledig helg. Det är ju bara varannan helg vi tre har möjlighet att vara tillsammans dagtid.

Vilken lyxfredag detta blev. Milo är hos sin farmor och farfar, och Christian är på jobbet så nu har jag lite egen tid för mig själv här hemma. Mmm, tror minsann jag ska lyxa till det med att dammsuga hela huset. Lika bra att passa på medan jag slipper nån som drar ur sladden/trycker av/trycker på dammsugaren hela tiden.




Lilla sjuklingen


Här hemma är det sjukstuga sen igår. Milo som varit snorig till och från i två veckor har nu fått en förkylning som alla andra på dagis. När jag ringde och sjukanmälde han igår var det 12 barn hemma med förkylning. Jippi... Längtar tills det går magsjuka.



Snorungen

Hur mycket snor får det plats i en liten kropp egentligen? Det rinner konstant. Inte fräscht...


Ledig dag




Idag har jag och killen med guldlockarna varit lediga. Vi trotsade kylan och tog en sväng ner på byn och lekte ute en sväng när vi kom hem. Sen har vi hållit oss inne. Ganska bitigt ute just nu, och värre ska det tydligen bli. :/
Min lediga dag har gått supersnabbt, känns inte som jag hunnit vara ledig. Till helgen väntar jobb vilket betyder att jag missar kalas med go fika. Bummer!


Coolingen


Tittut!


RSS 2.0