Har skaffat en assistent på jobbet


Han är liten och söt. Ibland har jag svårt att förstå vad han säger, och han är lite väl våldsam mot prylarna. Men han är som sagt hemskt söt!








Ingen bebeis längre


Grabben vägrade äta frukost i matstolen idag. Börjar bli stor nu...*snyft*








Partytmode on



Idag har Milo varit på sitt första halloweendisco på dagis. Han åt chokladboll och gjorde ett spöke.


Ursäkta min långa frånvaro, men har man annat att tänka på är bloggen inte prioriterad.
Vet ni, nu är det mindre än två månader kvar till julafton. Jag har redan bakat pepparkakor, saffransskorpor och druckit julmust. Många julklappar är redan planerade och en del redan inköpta. Åh, vad jag längtar till jul!

Glöm inte att dra tillbaka klockan en timme natten till söndag. Nu går vi mot mörkare tider och snart är det natten redan klockan tre på eftermiddan.


Familjen sjuk


Hela familjen Wiesklander är förkylda. Värst är det för Christian. Stackarn. Men jobbigast för Milo som inte vet hur man snyter sig.


Slappar lite med nallarna i nya fåtöljen

Jo just det, kammade hem 5 rätt på V-75 idag!!! Utdelning? -INGEN! Tråkigt, hade varit kul å vinna några tusingar. ;)


Fredagsmys


Nu är inskolningveckorna över och på måndag börjar allvaret. Christian ska tillbaka till jobbet efter fyra månaders ledighet, och Milo ska på dagis "på riktigt". Om har nu inte blir mer sjuk vill säga. Är lite snorig och rosslig just nu. Inskolningen har gått bra. De sensate dagarna har han grinat när vi lämnat honom, han har väl fattat att han ska vara där själv utan oss. Men grinet har snabbt gått över enligt fröknarna, och dagarna gått jättebra. Han har sovit och ätit bra. Önskar jag kunde vara en liten fluga på väggen för att se vad han gör på dagarna. :)
  Lillgrabben har nyss duschat och har nu fredagsmys i fåtöljen med festis och majskrokar. Myyys!












Dagismamma


Känner mig heeelt slutkörd. Är jobbigt att gå på dagis. ;) Idag var det tredje inskolningsdagen, och han tycker fortfarande att det är lika skoj. Hoppas att det går lika bra när vi inte kommer vara närvarande, men det tror jag, han drar iväg på egen hand så fort vi kommer dit. Det är mycket intryck att ta in, han är också slutkörd när vi kommer hem.


Skynda dig mamma! Jag vill på dagis. NU!


Dagiskillen



Här är han, dagiskillen, på väg till första dagen på inskolningen.

Första dagen är avklarad och det gick hur bra som helst! Han stack iväg på upptäcksfärd på en gång då vi kom dit. Sen var det svårt att få med han hem. Han kunde nog tänka sig att stanna ett tag till. Tur att han ska dit imorn också. :)


RSS 2.0