Soffhäng


Milos nya favoritsysselsättning nu för tiden är att springa runt i soffan. H-E-L-A tiden. Att han ibland ramlar och slår sig berör han inte, det är bara upp och springa igen.


Här sitter han faktiskt stilla och smular ner soffan med ett Digestivekex. En stund innan hade han blivit pågungad vilket resulterat i ett skrapsår i huvudet, två jack i tungan, blod och en ledsen lillkille. :(



Milo ville baka igen





Så medans Christian mekade i garaget bakade vi en överraskning tills han kom in. Så snälla är vi. :)


Är det jul snart?


Augusti månad är inte ens slut, ändå är den här; jullängtan! Åh, vad mysigt det ska bli! Vill ha jul nu! Jag vill planera julklappar, baka julkakor och godis med Milo, gå på julskyltning, slå in paket till Milos adventskalender, dricka glögg och äta pepparkakor, busa ute i snön, besöka julottan för första gången, och framför allt, få vara ledig med mina pojkar. Det lilla kruxet i allt det fina är att jag inte är ledig vid jul. Jag jobbar både vid julskyltning och julafton. Hoppas hoppas att jag får ledigt! Annars kommer jag grina ihjäl mig. Jag vill vara med familjen vid jul! INGET ANNAT!



Får nog till viss del skylla jullängtan på Micka eftersom jag lånat hem hennes jultidningar. Om någon av er vill köpa är det bara att hojta till, jag har dem till låns ett tag. :)


Ragdoll hona för omplacering



Det är med sorg i hjärtat vi beslutat att omplacera Nickis då hon inte längre trivs hos oss sedan vi fick barn.

S*Amun Ra's Kanika är en brun colourpoint hona på 7 år. Hon är en kastrerad innekatt som gärna vill ha möjlighet att vara ute i koppel en stund på dagen under sommaren. Hon är en gosig och social katt som gärna ligger i knä och blir klappad. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge henne den gostid hon önskar.

Vi söker nu ett kärleksfullt hem där hon kan få uppmärksamhet och gos, helst utan småbarn och andra djur. Säljes inte enbart via mail/telefonkontakt, vi vill gärna att ni kommer och hälsar på Nickis först.

Nickis är registrerad i Sverak, samt chip märkt.
Förutom stamtavlan får ni även med koppel, borstar, 2 kattbäddar och lite av favoritmaten.

Lämna en kommentar med e-postadress vid intresse.

Äventyr


Jaha, då var man inne på sista semesterveckan. Va snabbt det har gått. Tror jag stannar hemma ett tag till. Ok på det!

Igår var vi i Järvsö hos Christians mormor och morfar och härjade runt. De bjöd på superdupergod mat, så vi måste försöka hälsa på dem lite oftare. :) Järvsö är faktiskt en mysig liten ort. Har mycket mer charm ån Ånge. Förutom Lill-Babs och Bull-Olles bröd har de dessutom Stenegården som vi passade på att besöka igår. Vi tittade in i de små husen för barnen och köpte gott tunnbröd i bageriet. En väldigt lyckad dag om nån frågar mig.

Idag har vi besökt Gulsippan, förskolan som Milo ska börja på i höst. Det kändes jättebra! För alla inblandade tror jag. Milo började dra fram leksaker på en gång och ville inte riktigt gå när det var dags. Vi gillade lokalerna och personalen. Milo kommer nog tycka det är jätteroligt å få åka dit och busa runt på dagarna. Men räknar med att det kommer gånger då han inte alls vill dit... Själv skulle jag inte ha något emot att äta lunch där. Idag skulle de få våfflor. :)


Baka baka liten kaka



Milo och jag har bakat chokladmuffins idag. 


Bäst av allt är ju smeten.


-Mmmmm! Mera!

Titta!


Den här pallen har fått sig en rejäl tillpiffning. Förut var den träfärgad utan dyna, men nu är den mjuk och go att sitta på. Och fin att titta på. :)




Himla skoj


Vilken rolig dag vi haft! Vi klev upp tidigt och for till Himlabadet i Sundsvall. Har inte varit där förut, men åker gärna dit igen. Milo tyckte det var himla skoj i barnpoolerna. Det var där vi hängde. Han åkte en liten rutchkana minst 100 gånger, och skulle nog åkt minst 100 gånger till om vi hade stannat kvar.
När vi lunchat och badat klart åkte vi vidare till Birsta City. Milo för att sova middag i vagnen och vi andra för att shoppa. (Som vi inte skulle ha gjort egentligen. Var ju bara en vecka sen vi var där sist och gjorde av med massa pengar.) När det var avklarat åkte vi vidare mot centrum, där vi tog en snabbrunda på tivolit de hade ställt upp på Fisktorget. (Det är Drakbåtsfestivalen.) Sen åt vi finmiddag på Norrlandskällarn. Eftersom vi firar 9 år tillsammans idag slog vi på stort istället för en IKEA middag. ;) Milo skötte sig nästan. :) Han behöver öva på hur man uppför sig på restaurang. Det är väl inte helt okej att dra i dukar, skrika,kasta bestick och mat på golvet eller bajsa vid bordet.

Nu är det slappning på soffan som gäller. Hoppas ni får en bra helg.


Hemmabygge

Hmm, undrar vad det är Christian och Milo bygger...





Jo, en åkgräsklippare, såklart!




Säkerheten är viktig! Måste använda bälte.


Ska bara klä sitsen och ryggstödet med stoppning och tyg så är det värsta vrålåket sen! :)


Present






Idag bjöd Emma och Micke på förlovningsfika eftersom de förlovade sig i slutet av juni.
Det här blomarrangemanget fick de av oss.


Vill du köpa tyg?


Vi har nu kommit på att vi vill ha ljust tyg på sänggaveln vi ska bygga så vi har helt i onödan köpt detta tyg.

Som du ser är det mörkbrunt, lite tjockare tyg. Bredd: 1.4 m, längd: 2.3 meter. Nypris är strax över 500 kr. Hör av dig om du är intresserad.



Snart är det jul...


...första julklappen inhandlades idag! :)


Semester


Nu börjar en tre veckor lång välbehövlig semester. Har ni tur får ni några fler inlägg under tiden.



Milo har också semester. Syns på outfiten.


Man kan väl säga att blommorna har tagit sig.


RSS 2.0