Nöjd kille på sitt nya vrålåk




Dom finaste jag vet!







Jag ♥ Skatan


Igår mötte vi upp mamma, pappa, Micka, Marco, Karin och Camia för att åka till Sundsvallskusten. Vi började med ett besök i Galtström och det gamla järnbruket för att sedan åka vidare till Skatan. Vackra Skatan. Det är en så mysig plats. Milo tog och somnade så vi stannade kvar och åt lunch där. (De andra åkte vidare till Lörudden.) Men herregud vilken god mat vi åt! Jag som inte är så förtjust i skaldjur åt en räkmacka, och det var tammefan den godaste räkmackan nånsin. Christian åt en macka med bl a kräftstjärtar, gravad lax och rökt sik. Jag som a v s k y r fisk pga smaken äter gärna rökt sik igen. Det var t om lite gott. Tyvärr har jag inga bilder att bjuda på så ni får åka till Skatan och se hur fint och mysigt det är med egna ögon.

Efter att ha ätit den obligatoriska kulglassen åkte vi vidare till Sundsvall för att handla saker till det nya projektet -bygga sänggavel. Har ni tur får ni se resultatet inom en snar framtid.
Vi svängde även in Milos favvoaffär, Toys'R'Us och köpte en skruvdragare som ser PRECIS likadan ut som Christians. Vi tittade även lite på små elbilar. Milo hittade en som han ville ha. Med Hello Kitty på.




Surviver


Jag överlevde första jobbdagen! Så det blir till att jobba imorn också. Tur att jag är ledig på onsdag. Om jag överlever morgondagen vill säga. Börjar så tiiidigt, men bra det, då hinner jag spendera mycket tid med de bästa pojkarna jag vet!


Medans jag jobbade och slet klippte de här två gräset vid stugan.


Milo kollar så allt är i sin ordning.

Kalas


Vilken kalashelg det varit! I fredags uppvaktade vi Andreas (som fyllde år förra söndan), och idag Marco (som fyller år imorn). Det har bjudits på mycket gott att äta. Snart är det kalastajm för mig. Om två veckor närmare bestämt. :)

Natten var iaf bättre än den förra. Tack och lov! Nu får han gärna börja sova hela nätter igen.

Imorn börjar allvaret! Då är jag back at work. Känns helt overkligt. Efter att ha varit ledig så länge som jag haft turen att vara är det verkligen svårt att föreställa sig att jag ska jobba igen. Kommer känna mig som en nybörjare igen. Har glömt det mesta som har med jobbet att göra, men det är väl bara att skaka huvet lite så faller det på plats. Men det är ändå ett nytt system och nyheter och samarbetspartners som ska läras in. Wish me luck!




Segis




Idag har dagen varit längre än på länge. Både på gott och på ont. Milo vaknade halv fem i morse och kunde inte somna om, vid 6 tiden gav vi upp alla tre och klev upp och busade i stället. Det är inte likt Milo att vakna så tidigt, är van att han sovit till 8-9 tiden på slutet. Jag hoppas i n t e att detta är en ny vana. Det orkas inte med.


Decor Maison


 

Tycker att Decor Maison har fantastiska tapeter. Var in en sväng på Färghandeln idag, där de hade denna tapet framme på prov. Tycker den är så fin! Vill ha den i vardagsrummet i stugan. Kan nog bli lite väl mycket å ha den på alla väggar, men på en eller några skulle kunna bli super tror jag. Christian är väl inte lika begistrad som jag... Vad tycker ni? Fin? Ful? Lite fin? Konstig? För mycket fågel?

Plötsligt händer det!


Efter snart åtta år i Ånge tyckte jag det var dags att besöka Ånges vattenpöl till badplats - Vojen! Vi packade en liten matsäck, tog med oss junior och slog oss ner på gräset nära stranden. Milo älskar att bada, så jag antar att det kommer bli en hel del Vojenhäng framöver. Det är plus att det är långgrunt, så även en badkruka som jag kan vada en bit. Minuset är att det inte känns så fräscht i vattnet. Men det gör det ju sällan i sjöar. Hur som helst, det var ett trevligt besök, och Milo hade superskoj. Vi hade även turen att träffa Andreas och Erika, och få Emma med vänner som filtgrannar. De hade massa smaskigt att äta som Milo kunde tigga åt sig. ;)



Kärlek


Vilken fantastisk dag full med kärlek! I dag har inte bara lilla Camia döpts, utan Marco och Karin överraskade alla med att gifta sig också. ♥ En otroligt rolig överraskning. Eftersom jag och Mikaela fått äran att vara faddrar till Camia träffades vi strax innan dopcermonin för att gå igenom lite detaljer. Det visade sig att Marco och Karin inte berättat hela sanningen... Det var ju den där "lilla detaljen" om bröllopet också. :) Vi fick alltså veta det strax innan det var dags, och gissa om gästerna blev överraskade när bröllopsmarschen började! :)

Marco och Karin: Tack för er överraskning! Jag är så oerhört glad att jag fått vara med på er stora dag och dela lyckan med er. Önskar er alla tre all lycka i framtiden.  ♥ I morn har jag kanske kommit över shocken. ;)
























Titta!




Vilken lycka för Milo som nu kan äta med skruvmejsel! :)

RSS 2.0