Milo och talgkörteln


Milo har en ytlig talgkörtel under sitt vänstra nyckelben, har alltid haft (det är inte farligt) och har inte varit att problem förrän nu. Igår eftermiddag såg jag en rodnad precis där så jag kände efter och fick känna VÄRLDENS STÖRSTA KNÖL. Milo tyckte det var obehagligt och drog bort handen därifrån när man kände. Stackarn, den hade svullnat upp jättemycket så idag var vi till doktorn som konstaterade att den var inflammerad. Nu ska den behandlas med asolsprit och förhoppningsvis öppna sig och torka ut. Håll tummarna för att det inte ska bli varigt. Annars kan det bli aktuellt med antibiotika. Skulle det inte bli bättre eller att det återkommer blir det remiss till barnläkare i Sundvall som får avgöra om talgkörteln ska tas bort.

Milo tyckte det var spännande på Vårdcentralen. I väntrummet fanns det massa folk att titta på och prata med. Dessutom var det jättekul att krypa i korridoren. I mottagnigsrummet fanns det massa roliga saker att leka med. Som t ex pappret på sängen, gynekologstolen och handfatet. Han skötte sig exemplariskt och får en sjtärna i kanten.


Omplåstrad men glad


Kommentarer
Postat av: Nette

Men lillen då. Vilken tur det gick bra iaf, jag håller tummarna på att den torkar ut så ni slipper mer problem. Men vi måste ta en fika någon dag iaf :)

2011-02-02 @ 19:01:11
URL: http://jeanettereiser.blogg.se/
Postat av: Nette

http://www.buzzador.com/

2011-02-02 @ 20:00:48
URL: http://jeanettereiser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0