Favorit i repris - Kardemummamuffins


Kardemummamuffins 12 st 
Ugnstemp: 175°C

150 g smält smör
4 dl vetemjöl
1,5 dl strösocker
2 tsk bakpulver
1 msk kardemumma
2 dl filmjölk
1 ägg
pärlsocker på toppen

Börja med att smälta smöret.
Blanda de torra ingredienserna, och rör sedan ner smöret, filmjölken och ägget.
Häll i smeten i formar och strö pärlsocker på toppen.
Grädda i mitten av ugnen i ca 25 min.






Kommentarer
Postat av: Tina

Dom ska jag provbaka i helgen:)

2011-01-27 @ 17:37:48
Postat av: Anonym

De var fantastiskt goda! De smakar exakt lika som de bullar min farmor brukade baka!

Carl-Erik W

2011-01-27 @ 23:18:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0